top of page
Фото автораАдміністратор

Chat GPT: Чи залишаться бухгалтери без роботи?


В Україні запрацював штучний інтелект Chat GPT який створено OpenAI. OpenAI — це лабораторія досліджень штучного інтелекту, що складається з комерційної корпорації OpenAI LP та її материнської компанії, неприбуткової OpenAI Inc.


Постає питання: Чи залишаться бухгалтери без роботи в зв’язку з стрімким розвитком штучного інтелекту?


Ось що на це відповів безпосередньо сам ChatGPT:


«Розвиток штучного інтелекту може мати певний вплив на роботу бухгалтерів, однак це не означає, що вони залишаться без роботи.


Штучний інтелект може виконувати певні рутинні завдання, такі як обробка даних, аналіз фінансової звітності та інші роботи з обробки інформації. Це може зменшити кількість часу, який бухгалтери витрачають на ці завдання, та дозволити їм більше часу приділяти аналізу та розумінню фінансової звітності.


Крім того, бухгалтери можуть використовувати штучний інтелект для розв'язання складних проблем та прийняття кращих рішень. Наприклад, штучний інтелект може аналізувати фінансову звітність, щоб ідентифікувати можливі проблеми та ризики, та надавати рекомендації щодо їх вирішення.


Отже, хоча розвиток штучного інтелекту може змінити певні аспекти роботи бухгалтерів, вони залишаються важливими та незамінними членами команди в будь-якій компанії або організації.»


8 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page